Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de l'Ajuntament de Palma

logo-pe

ORGANITZACIÓ

Canals de comunicació i protecció de dades

Introducció de nous canals de comunicació, protecció de dades i drets d’imatge

A la pàgina de Política de privacitat, s’incorpora la política de privacitat i protecció de dades del PMEI. Hi trobareu tota la informació sobre com tractam les vostres dades de caràcter personal. En particular, ens agradaria destacar els usos per als quals sol·licitarem expressament la vostra autorització:

  • Amb l’experiència d’aquests darrers anys observam com s’ha fet imprescindible incorporar nous canals de comunicació per a assegurar una informació tan àgil i eficaç com sigui possible. Per aquesta raó, a partir del curs 2020-2021, s’han introduït sistemes de missatgeria instantània, com el WhatsApp/Telegram (o similar) i també el correu electrònic, com a mitjans per a transmetre notificacions i avisos. Així, sempre que hàgiu signat l’autorització pertinent, rebreu informació sobre qüestions organitzatives, de caire administratiu i pedagògic, a través d’aquests canals.
  • Per altra banda, per a garantir els drets de protecció de dades i d’imatge dels infants, us indicam que el PMEI només podrà fer ús d’imatges, vídeos i enregistrament de veus per a dur a terme activitats formatives internes als centres i per a documentar, per mitjà de l’informe individualitzat de final de curs, els processos i els itineraris dels infants. Això no obstant, per a qualsevol ús diferent que el PMEI vulgui fer d’aquestes dades, haurà de sol·licitar l’autorització dels pares, mares i/o tutors o tutores legals. És per aquest motiu
    que sol·licitam, la vostra autorització perquè el vostre fill o filla participi en les imatges de grup (que apareixeran als informes individualitzats dels companys i companyes d’aula) i per a poder incloure-les dins de la documentació de divulgació de la labor que es realitza a les escoles d’infants del PMEI.

Fotografies pròpies i xarxes socials: Amb la finalitat de garantir el dret d’imatge de tots els infants, d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i la referent als drets d’imatge, se sol·licita a les famílies que no facin fotografies dins les escoles d’infants. A final de curs, es posarà a disposició de les famílies l’informe individualitzat, que es documentarà amb imatges dels processos i els itineraris en els quals hagi participat l’infant. Si es faciliten imatges de grup, aquestes no es podran compartir a les xarxes socials.