Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de l'Ajuntament de Palma

logo-pe
Vine a Cort a descobrir i construir la città infinita

12 d'abril de 2022

Aprofitant les vacances escolars de Pàsqua, els dies 22 i 23 d’abril, La città infinita arribarà a Palma. Cort obrirà les seves portes als  tallers artístics i constructius destinats a famílies amb infants (Dia 22 Prohibit no tocar! Per infants de 0 a 3 anys i Dia 23 La cittá infinita per infants a partir de 4 anys).

L’activitat, organitzada pel Patronat Municipal d’Escoles d’Infants de Palma, serà gratuïta, PER PODER-HI PARTICIPAR NOMÉS CALDRÀ FER LA RESERVA A TRAVÉS DE L’ENLLAÇ CORRESPONENT.

Cada città infinita tiene su propia identidad y dialoga con el lugar donde se realiza y con las personas con las cuales interacciona. Su estética está en trasformación continua, adaptándose a los entornos en los que vive y se expresa”.

Amb aquesta performance de joc constructiu-cooperatiu, el Patronat Municipal d’Escoles d’Infants de Palma pretén visibilitzar el dret al joc dels habitants més petits de la ciutat.

Dia 22, amb l’activitat Prohibit no tocar! la città infinita es converteix en un espai de joc sensorial obert als més petits i les seves famílies: les peces de fusta de La città infinita en aquesta ocasió no sols serveixen pel joc constructiu, també es transformen en materiales sensorials per a tocar, escoltar, ensumar, per descobrir amb tots els sentits. També es podran trobar peces magnètiques, amb velcro i altres objectes curiosos i originals creats a partir de materials simples i sostenibles, que covnidaran a l’exploració i al joc dels infants. Podran participar del Prohibit no tocar! els Infants de 0 a 3 anys (nascuts de 2019 a 2022) amb 1 o 2 familiars acompanyants adults. Al llarg del dia es faran 4 sessions, fes la teva reserva.

 

Dia 23, amb La città infinita els infants d’entre 4 i 6 anys i les seves famílies podran participar d’una performance de joc constructiu-cooperatiu a partir de la utilització de residus industrials per crear i recrear espais urbans. Amb aquestes peces de joc i la creativitat dels infants, és possible dissenyar de tot: les seves cases, grans obres públiques i sobretot carreteres que connecten als participants, permetent la trobada i l’intercanvi d’idees entre tots, donant vida a un joc potencialment infinit. Podran participar de La città infinita els Infants de 4 a 6 anys (nascuts de 2016 a 2018) amb  1 o 2 familiars acompanyants adults i 1 familiar acompanyant d’entre 7 a 14 anys. Al llarg del dia es faran 4 sessions, fes la teva reserva.