Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de l'Ajuntament de Palma

logo-pe
Escola d'Infants
Verge de la Salut

Escola Infantil de la Conselleria d’Educació

L’EI Verge de la Salut és un espai d’acollida per als infants i les seves famílies; segur, protector, de calma i, alhora, engrescador, i facilitador d’experiències significatives necessàries per a assegurar un desenvolupament harmònic i global de l’infant.

Per a poder donar resposta a la qualitat educativa, que és per a l’equip el motor de feina, es compta amb els següents recursos: grups reduïts d’infants per a cada educadora, espais i laboratoris d’experimentació amb materials semiestructurats, que proporcionen experiències grupals i individuals, ajustades al seu moment evolutiu, on l’infant se sent competent, creatiu i vertader protagonista dels seus aprenentatges.

L’horari lectiu és de 8.00 a 13.30 h i de 7.45 a 8.00 i 13.30 a 15.15 h per a les famílies que ho necessiten per motius laborals.

Codi de la Conselleria d’Educació: 07013671
Equip educatiu mínim*
PERSONAL DOCENT
PERSONAL NO DOCENT

(*) El personal mínim de cada centre es pot incrementar en funció de les demandes vinculades a l’atenció a les necessitats educatives especials, o per alguna altra circumstància que faci necessari contractar personal de suport.

Aules de l'escola d'infants
Infants nascuts el 2021
Infants nascuts el 2020
Infants nascuts el 2019
Infants nascuts el 2019